Naastrehv 215/50R19 93T Continental IceContact 3 TA M+S 3PMSF (naast)

naastudega
Rehv 215/50R19 93T Continental IceContact 3 TA M+S 3PMSF  (naast)
Pilt on illustratiivne.
Continental

IceContact 3 TA M+S 3PMSF

Rehvimõõt215/50R19
Koormusindeks93 (650 kg)
KiiruskategooriaT (190 km/h)
Sõidukmaastur
Liiknaastrehv
Tootekood136450
Saadavus4
Tükihind
195,99 € 433,00 €
Eeldatav tarnekuupäev 21. mai 2024

Continental IceContact 3

Enneolematu naastrehv

  • Fantastiline haarduvus jääl tagab ennenägematu sõiduelamuse.
    Tänu unikaalsele naastutehnoloogiale on rehvid IceContact 3 talvistel teedel klass omaette. Rehvidel kasutatakse kaht eri tüüpi naastusid, mis on uudse paigutusega. See tagab ületamatu haarduvuse, ülikindla juhitavuse ja veelgi lühema pidurdusmaa.
  • Võrratult parem juhitavus lörtsi ja lumega.
    Spetsiaalsed mustrisooned juhivad vett ja lörtsi mustri keskosast kiiresti väljapoole, tagades rehvi täiusliku kontakti teepinnaga ning pakkudes maksimaalset kaitset vesiliu vastu.
  • Parimad sõiduomadused püsivad rehvi kogu tööea jooksul.
    Laialdase kogemusega naastrehvide tootjana on Continental välja töötanud ja patenteerinud unikaalse menetluse, mille abil ankurdatakse spetsiaalse pinnatöötlusega naastud kindlalt rehvi sisse. See tagab sõiduomaduste püsimise ja turvalisuse rehvide kogu tööea jooksul.

Naastutehnoloogia ContiFlexStud™ eelised

  • Erakordne haarduvus jääl.
    Naastu elastne kummisäär paindub teepinna järgi ning võimaldab kõval metalltihvtil sügavamale jäässe tungida. Tänu sellele paraneb rehvi haarduvus jäisel pinnal koguni 7% ning teie auto veojõud rakendub tõhusamalt.
  • Vähem rehvimüra.
    Tavalised naastrehvid tekitavad palju müra. See muudab autosõidu nii juhi kui ka reisijate jaoks ebamugavamaks. ContiFlexStud™ vähendab salongi kostuvat müra. Metalltihvti ümbritsev kõrgtehnoloogiline kummisäär vähendab metalli ja teekatte vahelist hõõrdumist, mistõttu tekib ka vähem müra. Oleme veendunud, et meeldivamat sõidukogemust pakkuvaid talverehve pole olemas.
  • Teekate kulub vähem.
    Uus ContiFlexStud™ on teepinna järgi painduva elastse kummisäärega rehvinaast. See on väga oluline detail, sest teepind pole kunagi täiesti tasane ning tavalised naastud tungivad teekattesse ja lõhuvad seda. Naastu ContiFlexStud™ kummisäär aga vähendab teekatte kulumist, pehmendades metalltihvti kokkupuudet teepinnaga. Meie katsed näitavad, et teekatte kulumine väheneb tohutult – kuni 20%.