Suverehv 195/60R15 88H Fulda EcoControl HP

suvi
Rehv 195/60R15 88H Fulda EcoControl HP
Pilt on illustratiivne.
Fulda

EcoControl HP

Rehvimõõt195/60R15
Koormusindeks88 (560 kg)
KiiruskategooriaH (210 km/h)
Sõiduksõiduauto
Liiksuverehv
Tootekood118083
Saadavus8+
Kütusesäästlikkus
D
Märghaardumine
B
Väline veeremismüra
70 dB | B
Tükihind
75,99 € 112,24 €
Eeldatav tarnekuupäev 27. mai 2024

Fulda EcoControl HP

EcoControl HP on kõrge sooritusvõimega suverehv, milles on kombineeritud suurepärane pidurdusjõud ja vähendatud kütusekulu.

  • Sõitke südamerahus.
    EcoControl HP on ideaalne universaalne rehv võimsatele autodele. Sellel on paremad üldised tulemused juhitavuses märjal pinnal, pidurdamisel ja kütusekulus, võrreldes konkurendi testitud rehvide keskmise sooritusega.
  • Väiksem kütusekulu.
    Vähendage oma kulutusi kütusele ja CO2 heidet. Oma kõrgekvaliteedilise konstruktsiooniga ja EcoTreadi kujundusega vajab EcoControl HP rehv veeremiseks vähem energiat. Sõltumatutes testides näitas EcoControl HP 9% väiksemat veeretakistust kui konkurendi rehvid.
  • Suur läbisõit.
    Lõigake kasu kauakestvast toimimisest. Rehvi EcoControl HP aeglaselt kuluvad segud ja ühtlustatud polü-traatide jaotus tagab aeglase ja võrdse kulumise, võimaldades teile teie raha eest suuremat läbisõitu.
  • Lühem pidurdusmaa kuival pinnal.
    Nautige kindlat juhitavust siis, kui see kõige olulisem on. EcoControl HP rehv suurendab pidurdusjõuga kontakti teepinnaga, pidurdusmaa kuival on 3 meetrit lühem kui konkurendi rehvidel.
  • Lühem pidurdusmaa märjal pinnal.
    Tänu terviklikule ränioksiidi segule ja haardeservadele, mis lõikavad läbi veekihi kontaktpinna all, on EcoControl HP rehvide pidurdusmaad märjal pinnal kuni 2,9 meetrit lühemad. AquaFlow sooned juhivad tihedas vihmas vee kiiresti ära.