Suverehv 185/65R15 88T Goodyear EfficientGrip Compact

suvi
Rehv 185/65R15 88T Goodyear EfficientGrip Compact
Pilt on illustratiivne.
Goodyear

EfficientGrip Compact

Rehvimõõt185/65R15
Koormusindeks88 (560 kg)
KiiruskategooriaT (190 km/h)
Sõiduksõiduauto
Liiksuverehv
Tootekood116001
Saadavus4
Kütusesäästlikkus
D
Märghaardumine
C
Väline veeremismüra
70 dB | B
Tükihind
77,99 € 136,00 €
Eeldatav tarnekuupäev 21. mai 2024

Goodyear EfficientGrip Compact

Goodyear EfficientGrip Compact on kauakestev rehv, mis aitab kütusekulu piirata, pidurdab märjal teel efektiivselt ega lähe kergesti vesiliugu

  • Kütusesääst ja pikaajaline väärtus.
    Materjali- ja tootmistehnoloogilised uuendused võimaldasid Goodyearil teha selle rehvi 5% kergemaks. Muu hulgas on tulemuseks väiksem veeretakistus, millega kaasneb väiksem kütusekulu ja suurem kestvus. Surve parem jaotumine rehvi pinnal aitab rehvil veelgi ühtlasemalt kuluda.
  • Keskkonnasäästlik.
    Väiksem veeretakistus muudab selle rehvi ka keskkonnasäästlikumaks, kuna väiksema kütusekuluga kaasneb väiksem CO2 heide. Ühtlane kulumine aitab pikendada rehvi tööiga, mistõttu tekib vähem jäätmeid.
  • Efektiivsem pidurdamine kõigis oludes.
    Rehvi EfficientGrip Compact uuel konstruktsioonil on eriti laiad sooned ja teravad haakuvad servad, mis lõikavad teepinnal veekihti ja vähendavad pidurdusteekonda nii vihmase kui ka kuiva ilmaga.
  • Vastupidavus vesiliu tekkele.
    Vesiliu tekke pärssimiseks konstrueeritud rehvidega võite tunda end iga ilmaga teel turvaliselt. Ümaram õõnekuju takistab vee kogunemist rehvi ette ja pärsib sellest tulenevat vesiliu teket.