Talverehv 185/60R15 84S Bridgestone Blizzak Ice M+S 3PMSF

talv
Rehv 185/60R15 84S Bridgestone Blizzak Ice M+S 3PMSF
Pilt on illustratiivne.
Bridgestone

Blizzak Ice M+S 3PMSF

Rehvimõõt185/60R15
Koormusindeks84 (500 kg)
KiiruskategooriaS (180 km/h)
Sõiduksõiduauto
Liiktalverehv
Tootekood142534
Saadavus2
Kütusesäästlikkus
E
Märghaardumine
E
Väline veeremismüra
71 dB | B
Tükihind
90,99 € 162,26 €
Eeldatav tarnekuupäev 22. mai 2024

Bridgestone Blizzak Ice

Blizzak ICE on naastudeta talverehv, mis saab hakkama keerulistes lumistes ja jäistes tingimustes mõõdukas ja subarktilises kliimas.

  • Võimas mikropooridega rehvikoostis vähendab rehvide libisemise riski.
    Blizzak ICE on talverehv, mis aitab teil end talvistes sõidutingimustes turvaliselt ja ettevalmistunult tunda, eriti jäistel teedel. Rehvide libisemine tekib siis, kui jää peale tekib õhuke veekile, mis takistab rehvi haakumist teega. Lahendusena kasutab Blizzak ICE mikropooridega rehvikoostist, mis imab kindla haarde saavutamiseks jäält vee.
  • Ainulaadsed lamellid ja mustriplokid pikendavad rehvi kulumisaega.
    Õige rehviturvis tähendab talverehvile väga palju. Lõime Blizzak ICE'i turvise mitmete lamellide ja turviseklotsidega (rehvi kõrgemad kummist osad), et parandada selle haarduvust ja pidurdamisvõimet lumel ja jääl. Disain aitab rehvil vastu pidada ka kõige karmimates talvistes tingimustes, et säilitada oma suurepärane jõudlus aja jooksul.
  • Optimaalsed sooned turvises vähendage sõidukisisest müra.
    Mugav teekond ei seisne ainult enesekindluses ja heas juhitavuses, vaid ka vaikse sõidu nautimises. Sõltumatud katsed näitavad, et Blizzak ICE saavutab tänu optimaalsele turvisemustrile madalama mürataseme kui tavaline naastrehv. Kuigi rehvimustril on kõrged plokid, ajavad sooned õhku paremini ringi ja vähendavad seega sõidukisisest müra.