Suverehv 165/70R14C 89R Michelin Agilis

suvi
Rehv 165/70R14C 89R Michelin Agilis
Pilt on illustratiivne.
Michelin

Agilis

Rehvimõõt165/70R14C
Koormusindeks89 (580 kg)
KiiruskategooriaR (170 km/h)
Sõidukkaubik
Liiksuverehv
Tootekood14642
Kütusesäästlikkus
E
Märghaardumine
B
Väline veeremismüra
70 dB

Michelin Agilis

Michelin Agilis esindab nii sõidu- kui veoautorehvide parimaid omadusi. Tunduvalt ökonoomsem tänu vastupidavale protektorile.

Väikebusside rehvid peavad olema vastupidavad, et nende suurest läbisõidust oleks võimalik täiel määral kasu saada. Uus Michelin Agilis omab oma eelkäija teada-tuntud löögikindlust, kuid selle küljed on kõnnitee äärte vastu hõõrdumisele vastupidavamad.

Michelin Agilis rehvi puhul on kaasatud veoautorehvide puhul kasutatavaid tehnikaid, et saavutada nelinurksem rehvijälg. Protektori kontakt maapinnaga on tänu sellele parem ka suuremate koormuste ja kõrgema surve tingimustes.

  • Väiksema deformatsiooniga muster, mis tagab kütusekulude vähenemise.
    Rehvi läbisõit on kuni 30% suurem ning see fakt kombineerituna väiksema kütusekuluga tähendab keskmiselt 3% väiksemaid kulutusi "Kütuse ja rehvihoolduse" eelarves.
  • Kombineerituna hõõrdumiskindla kummiühenditega, kestab Michelin Agilis rehv kauem.
  • Vastupidavam tänu külgesid hõõrdumise eest kaitsvatele protektoritele.
    Rehvi 8 hõõrdumisvastase protektori asend on arvestatud selliselt, et need kaitseksid rehvikülgi kõikides situatsioonides. Kombineerituna kahekihilise konstruktsiooniga, saate rehve palju tõenäolisemalt kogu läbisõidu ulatuses kasutada.